Doček BEZ Karleuše - Duško Tošić proslavio Novu godinu u OVOM društvu: Pohvalio se fotografijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 17:53

Doček BEZ Karleuše - Duško Tošić proslavio Novu godinu u OVOM društvu: Pohvalio se fotografijama

Poznati fudbaler Duško Tošić proslavio je novogodišnju nić u društvu

Početkom jula 2023. godine u javnosti je odjeknula vest da se pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić razvode nakon 14 godina braka, u kojem su dobili ćerke Atinu i Niku.

Jelena Karleuša i Duško i dalje žive pod istim krovom i čini se da su i dalje makar formalno u braku.

Jelena je priznala da je prijatelji često savetuju da situaciju pokuša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da reši, ali ona ne vidi izlaz.

U intervjuu koji je dala nedavno govorila je o životnim udarcima koje je podnosila, a na pitanje da li joj je upravo kreativni rad na zahtevnim projektima pomogao da prevaziđe sve što joj se desilo, iskreno je odgovorila:

- Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška - rekla je pevačica, dok Duško i dalje mudro ćuti.

O odnosu sa pevačicom nikada nije javno govorio, a tek s vremena na vreme objavi fotografiju na svom Instagramu.

Tako je bilo i sada - fudbalski as je pokazao sa kim je dočekao Novu godinu. U društvu svojih ćerku, i sestričina za koje je jako vezan.

Sudeći po fotografiji najluđu noć proveli su u porodičnoj vili na Senjaku.

Srbija Danas/Story/Prenela:K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.