Dobio je dete u 50. godini, u Zvezdama Granda će pomrsiti konce žiriju, a ovo je ŽENA KOJU KRIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio je dete u 50. godini, u "Zvezdama Granda" će pomrsiti konce žiriju, a ovo je ŽENA KOJU KRIJE

Da li ste znali?

Đorđe David javno je govorio da nije imao očinski instikt, a Ana sa kojom je dobio ćerku nikada s njim nije bila u javnosti, a prava je lepotica.

BLAM USRED SNIMANJA! Voditeljka RTS-a je ustala - a haljina MOKRA U PREDELU ZADNJICE! Ajoj! (VIDEO)

BLAM USRED SNIMANJA! Voditeljka RTS-a je ustala - a haljina MOKRA U PREDELU ZADNJICE! Ajoj! (VIDEO)

NEĆE DA TRPI NASILJE? Kraj ljubavi? Anabela rešena da se RAZVEDE - Atijas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je MOLI: Potražiću POMOĆ!

Iako je vrlo aktivan na društvenim mrežama, roker koji je zamenio Acu Lukasa u žiriju "Zvezda Granda", ima tek jednu fotografiju sa nevenčanom suprugom Anom Mirčetić. U javnosti šturo priča o njoj, na javnim događajima se ne pojavljuju zajedno, a, kako saznajemo, sve je to njena želja.

Ipak, Đorđe pre nekoliko meseci nije odoleo da postavi prvu porodičnu fotografiju sa suprugom i ćerkom Stašom i to kada je njihova naslednica prvi put bila u bioskopu. Svi njegovi virtuelni prijatelji bili su oduševljeni crnkom koja je rokeru pre četiri godine rodila ćerku. On je u tom trenutku imao 50 godina i javno je priznao da se nije snašao u ulozi oca.

IZ DUŠE SI AMPUTIRAN - Nataša Bekvalac POSVETILA pesmu Luki?! Nećete verovati...(VIDEO)

STIŽE I ČETVRTA BEBA? Mirka Vasiljević se oglasila ovim povodom - NE VIDI MI SE STOMAK...

- Muškarac je u takvim situacijama izgubljen kao pile u kučini. Prvih godinu dana ništa nisam znao, niti radio. Moja supruga Ana je inteligentna žena i imala je mnogo strpljenja i razumevanja. U početku sam mislio da sam površan, sebičan i da sam kažnjen što sam dobio dete, a ono što sam mu ja otac - rekao je David za magazin "Hello" i priznao da se sve promenilo kada ga je Staša prvi put dotakla i prepoznala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.