Dobili smo tačan TERMIN Filip Car presrećan, otkrio KADA ĆE SE PORODITI Aleks Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 22:24

"Dobili smo tačan TERMIN" Filip Car presrećan, otkrio KADA ĆE SE PORODITI Aleks Nikolić

Oglasio se i otkrio detalje.

Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", Filip Car posvetio se onlajn karijeri, pa putem svog profila na TikToku vodi emisiju "Carski rez".

Sada se uključio uživo putem ove društvene mreže, a prva tema kojom se obratio pratiocima bila je da njegova bivša partnerka, Aleksandra Nikolić.

Aleks je ušla u deveti mesec trudnoće, a ovih dana medije su preplavile vesti da je već primljena u bolnicu i da se čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << carski rez.

Car ističe da to nije tačno i da su tu lažnu informaciju preneli neki bivši zadrugari.

- Molim sve bivše učesnike, kako "Elite" tako i "Zadruge", kao i sve influensere, jutjubere, da ne prenose dezinformacije. To su osetljive stvari, nemojte se igrati sa tim, molim vas - naveo je Filip i otkrio kako se oseća majka njegovog deteta.

- Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez... Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi pratioci saznati kada njegova ćerka dođe na svet.

- Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja... Jednostavno, znaćete iz prve ruke - rekao je Car u svojoj emisiji na TikToku i time završio o Aleksandri.

Srbija Danas/TikTok

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.