Dobila kancer pluća, a nikada nije zapalila cigaretu: Glumica dirnula sve objavom nakon operacije - Nemam više rak

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 20:08

Dobila kancer pluća, a nikada nije zapalila cigaretu: Glumica dirnula sve objavom nakon operacije - Nemam više rak

Zvezda serije "Štreberi" objavila predivne vesti!

Glumica Kejt Mikuči (43) poznata po ulozi u seriji "Štreberi", otkrila je da više nema rak pluća.

Mlada umetnica lepe vesti podelila je na društvenim mrežama nedavno i otkrila da je imala operaciju.

Želim samo da se zahvalim svima na lepim željama i za svu ljubav koju sam primala poslednjih nekoliko nedelja. Imam sjajne vesti, nemam više rak. Operacija koja je bila prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobro prošla i ne treba da primam nikakve terapije više. Hvala svim mojim doktorima i medicinskim sestrama koji su se stvarno dobro brinuli o meni. Zahvaljujući njima saznala sam za rak vrlo rano. Mnogo sam srećna - rekla je ona u videu.

Podsetimo, Kejt je nedavno objavila da ima rak pluća, a najčudnije od svega je to što nikada u životu nije zapalila cigaretu.

- U bolnici sam. Juče sam imala operaciju zbog raka pluća s kojim se borim. Dijagnostikovali su ga jako rano. Čudno je da sam obolela jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu - rekla je tada.

Srbija Danas/TikTok/Katemicucci

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.