Dobila informaciju iz spoljnog sveta o Janjušu - Milošević OTKRIO Aneli značajan detalj: Pune ti glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 19:17

Dobila informaciju iz spoljnog sveta o Janjušu - Milošević OTKRIO Aneli značajan detalj: "Pune ti glavu"

U "Eliti" se već dugo šuška šta se dešava sa Markom i gde je on tačno, što definitivno najviše pogađa Aneli, s obzirom da su, pre nego što je on izašao iz rijalitija, odlučili da uđu u vezu.

Danas u toku emisije "Gledanje snimaka", aktuelna učesnica "Elite" Aneli Ahmić dobila je kritike jer je brzo odustala od veze sa Markom Janjuševićem Janjušem i od ljubavi koju su delili.

Gledaoci su bili zapanjeni činjenicom da Anela donosi odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o okončanju veze za koju se toliko borila, a da pritom nije sačekala da se bivši košarkaš vrati kako bi porazgovarali o situaciji.

- Ja sam sinoć rekla da sam ga ostavila, ali to nije istina. Rekla, pa porekla. Ako je njemu stalo, on će da se pomiri sa mnom nakon svega što sam ja rekla. Za Anđela samo mutav može da pomisli da je istina. Ja sam se digla da odgovaram na pitanja, Ivan je uskočio, njega svi moraju da slušaju. Ja imam prebačaje i to je prosto normalno. Ja ne znam gde je on i šta je - govorila je Aneli u današnjoj emisiji.

- Pune ti glavu, čujem kako ti govore kako je on na Zlatibotu, budalaštine - otkrio joj je Milan Milošević.

Aneli je pokušala da objasni da je iskrena i da ne može da plače po ceo dan, ali cimeri joj ne veruju u to što govori.

Podsetimo, Janjuš se večeras vraća u "Elitu", a Aneli sigurno neće biti lako kad sazna kroz kakav pakao je prošla njegova porodica.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.