Dobila informaciju iz SPOLJNOG SVETA - Anđela Šparavalo ostala paralizovana i nema pred ovim SAZNANJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 11:10

Dobila informaciju iz SPOLJNOG SVETA - Anđela Šparavalo ostala paralizovana i nema pred ovim SAZNANJEM

Majka Anđele Šparavalo izazvala je totalnu pometnju svojim ulaskom, mislila je da se ovo neće ćuti.

Anđelu Šparavalo posetila je porodica, a brat i majka nisu želeli ni da je pozdrave, zbog veze sa Bojanom Pavlović.

Oni su joj poručili da je u Eliti pokazala sve najgore, pa su joj tražili objašnjenje za svakodnevne se*sualne odnose sa ženom.

Rekli su joj da brat ne ide u školu od sramote, kao i činjenicu da je se prijatelji gade, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te da neće imati gde da se vrati, nakon rijalitija:

- Ja plačem stalno, skrhana sam - rekla je Anđelina majka.

- Ne znam šta mi se dešava, sve sam u životu imala - plakala je i Anđela.

- Bojanu ne želim da vidim, molim vas, ne dovodite mi je. Drugari ti se gade, kako ti, Anđela, nije gadno da joj priđeš? Da li znaš da nećeš imati gde da se vratiš? Brat ti ne ide u školu od sramote. Mislili smo da si se vratila u normalnu, ali posle svega, ti opet imaš se*s, deda te gleda, policajac. Bolje da si bila sa petoricom muškaraca ovde, nego sa njom, znaš li da ona ima menstruaciju, kao i ti? Kako ti nije gadno, kako ti se ne gadi, pogledaj je? Želi da te ostavi bez ičega, rekla je da će te uništiti do kraja rijalitija, da li ti znaš to? Govorila sam ti, i da budeš sa muškarcima, vidi kako slatki momci, Luka je vaspitan dečko - poručila je Anđelina majka.

Bojana se ni u jednom momentu nije umešava u razgovor, niti je odgovarala na prozivke i uvrede, već se totalno povukla, a Anđela je ostala slomljena zbog surovih reči porodice, koja ju je posetila povodom Nove godine.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Matora dobila informacije iz SPOLJNOG sveta o Aniti - Pročitala poruke iz PRVE RUKE: "Bruka i sramota..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024

Danas je Jovani Tomić Matoroj krsna slava, a ona je pročitala pisma koja su joj slali prijatelji i porodica...Jovana Tomić Matora danas obeležava slavu u "Eliti", a odmah se uputila ka Dubiozi, gde je bilo posluženje za ukućane, kao i pokloni i čestitke...Matora je krenula da čita pisma porodice,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.