Dobiću neku BOLEST - Ša doživeo pomračenje zbog Mione, umalo ga ŠLOG nije strefio: Urlici ODZVANJAJU Elitom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 19:27

"Dobiću neku BOLEST" - Ša doživeo pomračenje zbog Mione, umalo ga ŠLOG nije strefio: Urlici ODZVANJAJU "Elitom"

Reper je izazvao opšti haos na imanju u Šimanovcima!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša se skoro svakodnevno svađaju i nikako ne mogu da nađu zajednički jezik.

Njihova poslednja rasprava izrodila se u raskid, kada je Miona izjavila da više ne može da podnese takav odnos, a Ša je odmah zaključio da ga je ostavila. Ova konfliktna situacija privukla je pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije.

Miona i Ša su se neprestano svađali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a reper je doživeo pomračenje, kada je shvatio da Miona sve radi, ne bi li se vratila bivšem dečku:

- Ja ne znam šta više da uradim, da budem dobar, da naučim da letim, je l' tako? Ajde Maki reci mi gde grešim, iskreno mi reci, pa da promenim to. Ja ne znam više šta da radim tri meseca, ako neće da bude sa mnom neka mi kaže ajde majmune mrš odavde i to je to, ako me voliš ne govoriš mi takve stvari. Ajde da je to jednom što radi nego je to svaki dan po ceo dan. Ja ne znam kako izgledaju loši ako sam ja najgori - zapenio je Ša.

- Je l' sam ja neka pede*čina da me zove ženski petko, ne možeš takve izjave da imaš kad nekog voliš. Zamisli kad se ovako jede čovek, je l' treba neku bolest da dobijem zbog nje, dobiću šlog zbog nje. Ja ne znam gde više da pobegnem od nje -rekao je Ša.

- On pravi haos i govori mi da jedem go*na i da pušim ku*ac, stalno mi zamera neke stvari i zato sam ja njemu izgovorila neke stvari. Iritantan je i podiže mi tenziju zbog ofingera jednog. On je si*a jedna - rekla je Miona.

- Ma, si*a ti je onaj tvoj pušač ku*ca što se je*e u bulju, to si i sama rekla. Ne voli me Anđelo i to je to, to je neka druga stvar -rekao je Ša.

- Vi se svađate oko nekih budalaština i toliko se nervirate da ja ne mogu da verujem -rekao je Đedović.

- Ja njemu govorim da je bolesnik zato što izjavljuje da idem da se obučem u kuću da bih njega provocirala. Ku*či se nada mnom, to može sa nekim drugim da radi. Je l' debilno da neki dečko priča preko mene da pitanjima da mi govori lažeš, lažeš -rekla je Miona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.