Dobar štos: Vlado Georgiev napravio predstavu na foru da se oženio (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar štos: Vlado Georgiev napravio predstavu na foru da se oženio (video)

Vlado Georgiev se upravo venčao u jednom restoranu na Topčideru. Velikoj svadbi prisustvovao je veliki broj zvanica, a sam čin venčanja protekao je na neuobičajen način…

I mlada, Milica Samardžija, i mladoženja dočekali su goste i sve je bilo po protokolu sve do trenutka kada su mladenci stali ispred matičara. A tada je srećan par umesto “da” rekao – “ne”…

Tako je, dakle, glasila vest koja se sinoć našla na većini ovdašnjih portala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ali su Georgiev i njegova devojka Milica u stvari napravili štos i predstavu za dobro zezanje okupljenih, koji su uživali u topčiderskom ambijentu i, ispostaviće se, rođendanu poznatog pevača i kantautora.

“Dobila sam poziv na žurku i baš sam se iznenadila kada sam videla njih dvoje ispred matičara. Pa još kad se rekli – ne, nisam znala ša se dešava“, rekla nam je jedan od “zvanica”.

Pogledajte snimak i koji vam je upriličila ekipa tabloida SCANDAL!, kao i fotke sa, ispostaviće se, rođendanskog veselja:

Mada, možda se srećni par i zaista venčao kasnije u tajnosti… Saznaćemo uskoro, kako god da bude.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.