Do te mere je bila MONSTRUM da je sve IZREŽIRALA Žestoko suočavanje Matore i Anite - u ljubavni trougao se uplela i ONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 08:56

"Do te mere je bila MONSTRUM da je sve IZREŽIRALA" Žestoko suočavanje Matore i Anite - u ljubavni trougao se uplela i ONA

Situacija između ove dve zadrugarke se zakomplikovala.

Tokom emisije "Pretres nedelje" jedna od glavnih tema je bio odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. Nakon što je Anita rešila da stavi tačku na njihov odnos i upusti se u flert sa Anđelom Rankovićem, Jovana prolazi kroz ljubavni brodolom.

Matora se pre par dana dogovarala sa Slađom Lazić da zajedno prespavaju u krevetu i da se maze. Slađa se uplela u ovaj ljubavni trougao kako bi pomogla Jovani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da preboli Stanojlovićevu. Sada su Anita i Jovane suočile i pričale su o ovoj temi.

- Ja sa tim nemam ništa, Slađa mi je sama rekla da bi probala posle Nove godine, ja sam rekla da nemam problem samo neka mi se skine - rekla je Anita.

- Je l' ja remetim njoj i Anđelu nešto? - pitala je Matora.

- Ja sam rekla Matoroj da bih eksperimentisala sa njom posle Nove godine, jer je i Anita tad. Matora mi prilazi i kaže da Anita i ja muljamo nešto, a to stvarno nije. Anita i ja je ne spominjemo uopšte, mi pričamo o Anđelu - rekla je Slađa.

- Sad sam ja neko ko je njoj na k*cu, a ona nije sišla - rekla je Matora.

- Mene ne zanima više taj odnos - rekla je Anita.

- Sad očekuješ da ti ja ćutim jer te ne zanima. Šta ti je bio cilj da me izludiš i napraviš budalom? Ne kažeš da mi nisi dala da uđem bez tebe u rijaliti - rekla je Matora.

- Je l' bi dala ti meni? - pitala je Anita

- Drugo sam ja, ja sam te volela i nisam te varala - rekla je Matora.

- Imaš ti pravo mesec, dva, tri, ali ne do kraja rijalitija da me vređaš - rekla je Anita.

- Ti si sve radila jer si znala da ću da padnem. Te fore da nisi videla jer sam bila u Odabranima, znaš ti sve, samo si čekala trenutak. Meni je rekla da joj je se*s sa mnom bio najbolji, a sad ništa ne valja - rekla je Matora.

- Ja nisam nikad rekla da te napolju nisam volela - rekla je Anita.

- Je l' ti bilo teško da imaš se*s sa Jovanom posle poruka sa Mateom? - pitao je Milan

- Ne, ne, meni je sa njom se*s bio bolji nego sa muškarcem bilo kojim - rekla je Anita.

- Do te mere je bila monstrum da sve to izrežira - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.