Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 22:48

Do Janjuša stigle informacije iz spoljašnjeg sveta - nije mu lako: Počeo da besni po kući od šoka

Nije očekivao da ovo može da mu se desi.

Marko Janjušević Janjuš, učesnik rijalitija "Elite", izrazio je svoje nezadovoljstvo rezultatima nedeljne ankete koja se sprovodi među gledaocima emisije.

Nakon saznanja kako publika glasa, Janjuš je iskazao svoje razočaranje i bes usmeren prema gledaocima, smatrajući da su oni pogrešno procenili situaciju unutar imanja.

Ovonedeljna anketa pokazala je da je Janjušević izgubio podršku većeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledalaca, što ga je izuzetno iznerviralo. On je smatrao da je nepravedno tretiran i da su gledaoci pogrešno ocenili njegove postupke i ponašanje unutar imanja.

- 'Ajde, bolje ti je da ne slušaš kako gledaoci glasaju. Mani se u p**ku materinu, bolje je što sa veze sa životom nemaš. Lezi ispod jorgana i zaspi što pre, ako možeš! Da ne čuješ mišljenje gledalaca i ništa. Da se ovo završi što pre i da idem odavde - izjavio je besno Janjuš.

Podsetimo, rođeni brat aktuelnog učesnika "Elite", Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević pre dva meseca, 25. decembra, izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.