Đus prevario ženu u Parovima, ona mu poručila OVO! (video)

Izvor: Svet, 06.Okt.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đus prevario ženu u Parovima, ona mu poručila OVO! (video)

Pobednica rijalitija “Snajke” Teodora Radoičić i reper Ivan Ivanović Đus du nerazdvojni u “Parovima 6”, a pre nekoliko večeri su rešili da naprave pravu malu zavrzlamu.
Oni su pre dva dana priredili uvek budnim kamerama jednu “akciju ispod jorgan planine” kada se prekrivač tresao, a čuli se zvuci ljubljenja. Naravno, odmah su krenule da kruže priče po luksuznoj zemunskoj vili o njihovom odnosu, pogotovo jer je voditeljka Anđela Lakićević rešila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da im pusti snimak tog dešavanja.
Ovaj dvojac je već jednom simulirao svađu i početak tuče, a čini se da su i sada rešili da malo podgreju vilu i odglume još jednu scenu. Tea i Đus su objasnili da su na krevetu navodno “pričali”, ali se pokrivač baš sumnjivo pomerao tako da ostaje sumnja šta se zapravo desilo.
Tu sumnju je podgrejala i Đusova supruga sa kojom je pre nešto više od godinu dana dobio sina. Ona se javila Anđeli Lakićević sa porukom za Ivana. Voditeljka je u emisiji “Upoznajte Parove” rekla reperu šta mu žena poručuje.
“Žena ti poručila da si bolestan i da joj se hitno javiš”, ispričala je Anđela kroz smeh. Đus je bio pomalo besan i tvrdio je da su on i Tea samo pričali. Ostao je pri svome da se ništa nije desilo.
Pogledajte snimak i uverite se sami:

SvetVladimir Lukić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.