Izvor: Scandal.rs, 19.Jan.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đošinu ženu pamtimo po glasu, a ovako danas izgleda Zorka iz “Porodičnog blaga” (foto)

Glumicu Jelenu Ćvorović Paunović publika i dalje pamti po ulozi u seriji “Porodično blago”, u kojoj je igrala Zorku Pandurović.



Zorkin otac je Paja Trošak, kojeg je igrao Aleksandar Berček, a u seriji se udala za Đošu, kojeg je igrao Bogoljub Mitić.

Njen “zaštitni znak” je njen hrapavi glas. Jelena danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ima 68 godina, i angažovana je kao glumica u Beogradskom dramskom pozorištu.

Jelena deluje kao da se ne bliži osmoj deceniji. Puna je životnog elana, a kako deluje i u odličnoj je formi.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pamtimo je po ulozi Đošine žene Zorke u seriji “Porodično blago”, a ovako ona danas izgleda (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017

Ljubitelji domaćih serija sigurno se sećaju glumice Jelene Čvorović Paunović. Ona je igrala u seriji "Porodično blago", i to lik Zorke Pandurović, koja se u ovom ostvarenju udala za Đošu...Podsetimo se kako je Jelena glumila Zorku u "Porodičnom blagu":....Inače, Jelena je i dalje aktivna glumica,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.