Đošina ćerka kroz suze: Vrištala sam i pokušala da oživim tatu! To je trauma za ceo život

Izvor: Svet plus, 23.Jun.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đošina ćerka kroz suze: Vrištala sam i pokušala da oživim tatu! To je trauma za ceo život

Ćerka Bogoljuba Mitića Đoše, koji je iznenada preminuo juče u 49. godini od posledica srčanog udara, ćerka Natalika pronašla je mrtvog u krevetu.

Šokantan prizor zatekla je kada je krenula da se sprema za posao. Natalija kaže da je pokušala da reanimira tatu, ali da mu već nije bilo spasa. Tada je počela da vrišti: "Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga reanimiram. Vrištala sam, komšije su me čule i došle u pomoć. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << čim je došla hitna, mogli su da konstatuju smrt", rekla je Natalija kroz suze za Blic i dodala:

"Prenesen je juče u Vlasotince, a sahrana je sutra. Nemam reči, to je trauma za ceo život", zaključila je za Blic.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.