Izvor: Scandal.rs, 25.Dec.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Tomić ostavio devojku zbog vrelog igranja na bazenu

Učesnici sedme sezone Parova, željno iščekuju novu žurku u kući. Plesni podijum ispred bazena, sa plazmom na koju mogu da se ogledaju takmičarke, jedna je od najomiljenijih akrobacija u kući. Ipak, Anđelina Marjanović prednjači u plesu, i prva je u redu sa svojim partnerom Đorđem Tomićem. Takođe, njen dečko Đorđe pokušao je više puta da joj skrene pažnju na igranje i The post Đorđe Tomić ostavio devojku zbog vrelog igranja na bazenu appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PONOVO SEKS? Đina i Đorđe se zaigrali, pa rasplamsali strasti u vili!

Izvor: Scandal.rs, 25.Dec.2018

Anđelina Marijanović i Đođe Tomić svojom vezom privlače veliku pažnju rijaliti publike. Kako su se poslednjih dana itekako svađali, čini se da su zaljubljeni takmičari rešili da se izmire novom akcijom u tuš kabini. Nakon žurke koja je upriličena nakon “Parokviza” na bazenu velelepne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.