Đorđe David na konferenciji UŽIVO OTKRIO: Evo da li je bio pod dejstvom alkohola tokom nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 17:28

Đorđe David na konferenciji UŽIVO OTKRIO: Evo da li je bio pod dejstvom alkohola tokom nesreće

Ovo su svi detalji...

Pevač Đorđe David, stigao je u Beograd, a danas održava konferenciju za medije povodom nemilog događaja u kojem je i jedna nesrećna žena u Severnoj Makedoniji izgubila život.

Budući da se odmah nametnulo pitanje da li je Đorđe bio pod dejstvom alkohola, tu nedoumicu je odmah prokomentarisao.

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala- rekao je Đorđe i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

Lajv možete pratiti na našoj oficijalnoj Fejsbuk stranici KLIK OVDE

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.