Đorđe David: Kija Kockar je pevačica kao što sam ja astronaut!

Izvor: Svet plus, 10.Maj.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe David: Kija Kockar je pevačica kao što sam ja astronaut!

Ušla je u rijaliti "Zadruga" kako bi se suočila sa svojim mužem Slobom Radanovićem i njegovom novom devojkom Lunom Đogani. Pošlo joj je za rukom i da odnese pobedu jer su je mnogi smatrali žrtvom. Ona je to dobro iskoristila i napravila karijeru ali ne misle svi da ona realno ima kvaliteta koji su potrebni da bi bila zvezda, pa je po njoj između ostalih opleo i Đorđe David! Kija Kockar je pevačica kao što sam ja astronaut!

Otkako je Kristina Kockar pobedila u prvoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rijalitija "Zadruga" i upustila se u estradne vode, ne prekidaju da se nižu pozitivne, ali i negativne kritike na njen lik i delo.

Kristina je naišla na negativne komentare jednog od članova popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Đorđe David bez dlake na jeziku je izneo mišljenje o novopečenoj pevačici i bivšoj stjuardesi:

"Kija pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil! Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! Ona je proizvod površnosti na koju ne mogu da pristanem."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.