Đorđe Balašević: Postoji grad u kom čuvaju metak za mene

Izvor: Tracara.com, 06.Nov.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Balašević: Postoji grad u kom čuvaju metak za mene

Pevač otkrio u kom gradu nije poželjan (foto: Screenshot) Đorđe Balašević jedan je od najpoznatijih i najcenjenijih muzičara sa područja bivše Jugoslavije, ali se čini se da još uvek nije poželjan na svim prostorima bivše države. 63-godišnji kantautor je u intervjuu za nedeljnik NIN otkrio da ima onih koji ga ne vole i da svakodnevno dobija preteće poruke iz pojedinih gradova gde ne žele da ga vide. “U pitanju je Banja Luka, nažalost. To je grad iz kog mi stalno šalju neke poruke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Čuvamo metak za tebe. A, onda sam ja odgovorio, super, mislim nije lepo što čuvate metak za mene, ali je lepo što ste neki ipak sačuvali”, rekao je Balašević u razgovoru sa Oljom Bećković. Muzičar će u uskoro nastupiti u zagrebačkoj Areni, a nedavno je najavio i koncert u Beogradu.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđe Balašević: Postoji grad u kom čuvaju metak za mene

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2016

Đorđe Balašević jedan je od najpoznatijih i najcenjenijih muzičara sa područja bivše Jugoslavije, ali se čini se da još uvek nije poželjan na svim prostorima bivše države...63-godišnji kantautor je u intervjuu za nedeljnik NIN otkrio da ima onih koji ga ne vole i da svakodnevno dobija preteće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.