Đorđe Balašević 2. decembra u Kombank dvorani!

Izvor: Svet plus, 06.Nov.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Balašević 2. decembra u Kombank dvorani!

Đorđe Balašević 2. decembra u Kombank dvorani, karte u prodaji od 7. novembra! "Kalendar mog detinjstva" je monodrama, recital, stand up i koncert u isto vreme.

"Kalendar mog detinjstva" je monodrama, recital, stand up i koncert u isto vreme,  tako da je ovaj program moguće smestiti samo u jedan žanr: Đole.  Zamišljen kao priča o događajima koji su obeležili detinjstvo autora, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, Protinu kći, Ne volim Januar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Finu laganu stvar i uvek neku novu pesmu. Program traje dok se ne završi, a Đoletova publika zna da to znači da će se najverovatnije razići oko ponoći.

Karte su u prodaji  od srede 07. novembra na blagajni Kombank Dvorane.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Đorđe Balašević 2. decembra u Kombank dvorani

Izvor: Danas, 06.Nov.2018

"Kalendar mog detinjstva" je monodrama, recital, stand up i koncert u isto vreme,  tako da je ovaj program moguće smestiti samo u jedan žanr: Đole. Članak Đorđe Balašević 2. decembra u Kombank dvorani se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.