Đole Đogani uhvaćen u prevari?! Evo šta kaže Slađa Delibašić!

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2021, 13:05

Đole Đogani uhvaćen u prevari?! Evo šta kaže Slađa Delibašić!

Đole Đogani uhvaćen u prevari?! Evo šta kaže Slađa Delibašić! Ona je istakla da je život bivšeg supruga ne zanima, ali ipak nije uspela da ostane nema na ovu dramu.

Ekipa emisije „Paparazzo lov“ uhvatila je pevača Đoleta Đoganija kako navodno vara suprugu Vesnu Đogani. On je snimljen dok je u automobilu bio sa drugom ženom sa kojom se, kako tvrde i poljubio.

Bračni par Đogani još uvek se nije oglasio po pitanju afere koja je uzdrmala javnost, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jeste Đoletova bivša supruga Slađa Delibašić.

Pevačica kaže da je ne zanima šta se dešava u privatnom životu njenog bivšeg.

- Jaoj, zaista nemam komentar. Ne znam šta da kažem. Mene ne zanima njegov život. Na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodim svoj život, oni me apsolutno ne zanimaju - počela je Slađa i dodala da nije srećna što se njenoj nekadašnjoj suparnici sada dešava što i njoj pre nekoliko godina.

- Ne likujem zbog toga što se Vesni dešava. Nisam ja takva osoba. Nije mi drago - završila je Slađa.

Anabela Atijas je bila kratka i jasna!

 Svaki čovek koji jednom prevari, to će i ponoviti. Ne vidim šta je tu čudno - zaključuje Atijasova za "Blic".

- Ne bih komentarisala njih dvoje. Ne želim im nikakvo zlo - kaže Anabela za "Blic".

Da podsetimo, Anabela Atijas bila je u braku Đoletovim bratom Gagijem Đoganijem sa kojim ima dve ćerke Lunu i Ninu. A iako je njen odnos sa Đoletom uvek bio na klimavim nogama, te su i pale grube rači i sa jedne i sa druge strane, Anabela sada nije želela da komentariše navodne postupke svog bivšeg devera.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.