Đokovićevoj snajki dijagnostikovana NEIZLEČIVA BOLEST Problemi su počeli u trudnoći! Evo šta su rekli lekari

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 11:07

Đokovićevoj snajki dijagnostikovana NEIZLEČIVA BOLEST "Problemi su počeli u trudnoći!" Evo šta su rekli lekari

"Sa tim stanjem se može normalno funkcionisati"

Proteklih 12 meseci u životu Saške Đoković smenjivali su se samo lepi događaji: udala se za svoju najveću ljubav Đorđa Đokovića, što je proslavila svadbom za pamćenje, rodila je sina Aleksandra, a ovih dana beleži i mali poslovni jubilej.

Da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće, kada se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao "Hašimoto sindrom". Sa tim stanjem se može normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.