Đedović ispričao Aniti vesti iz spoljašnjosti - ona pala U OČAJANJE, pa se pravda: Rekla sam Anđelu, ali

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 18:30

Đedović ispričao Aniti vesti iz spoljašnjosti - ona pala U OČAJANJE, pa se pravda: "Rekla sam Anđelu, ali"

Jedna od omiljenih zadrugarki se žali što joj uzimaju stavri bez pitanja, pa zajedno sa Majom oplela po Slađi Poršelini.

Marko Đedović nakon što je ogovarao Milenu Kačavendu, sada je prešao u pušionicu gde se priključio pričama Maje Marinković i Anite Stanojlović. One su osule žestoku paljbu po Slađi Poršelini koja svima daje svoje stvari.

Đedović se krstio i osuđivao Slađu i slične, ističući da nije higijenski deliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojedine predmete a posebno odevne kombinacije sa svima. Anita i Maja su se složile sa njim.

- Stefanu, Sari, Danki, malom Vuku, svima bukvalno daje stvari a niko ih ne pere - ispričala je Anita za Slađu.

 Pakao, i posle se čudite šta vam sve izlazi - rekao je Đedović.

- Ja moje kompletiće ne dajem nikome. Slađa ima iste. Glupo mi je da pozajmljujem. baš sam rekla Anđelu da mi je glupo -  rekla je Anita.

- Da ali en oblači ti Anđelo kompletiće. Znači moraš da kažeš; Ljudi, nemojte mi tražiti stvari koje su specifične - rekao je Đedović.

- Veruj mi u jednoj Zadruzi sve stvari su mi uzeli. Posle su pisali, jaoj stoka deli sa svima stvari a ja nsiam delila nego mi uzeli.  - ispričala je Maja.

- Da, napolju se baš piše o tome svašta. A fanovi se naljute, ovi koji su ti poslali stvari budu uvređeni ako one završe kod drugih - opemenuo je Đedović.

Ipak Anita je bila u očaju jer nije znala kako da zaustavi ljude koji redovno uzimaju nejne stvari koje joj pošalju fanovi.

Detaljnije u anstavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.