Đedović OKRENUO LEĐA Kačavendi - Pred svima je UDARIO u najslabiju tačku: Nastao MUK u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 09:45

Đedović OKRENUO LEĐA Kačavendi - Pred svima je UDARIO u najslabiju tačku: Nastao MUK u Beloj kući

On je dao iskreno mišljenje o njenom odnosu sa Samirom.

Juče je preko dana voditeljka Maša Mihailović ušla u Belu kuću kako bi takmičarima "Elite" čitala pitanja gledalaca.

Jedan gledalac želeo je da čuje od Marka Đedovića iskreno mišljenje o odnosu Milene Kačavenda i Samira Ramovića, kao i da li ona smatra da su Milenine burne reakcije i napadi znaci da je ona povređena žena.

Da li je Milenina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekacija prema Samiru rekacija povređene žene? - glasilo je pitanje koje pročitala voditeljka.

Mnoge je iznenadio Đedovićem odgovor, jer se delimično složio sa pitanjem i potvrdio da je Milenino ponašanje znak da ju je Samir povredio.

- Jeste Milena povređena, ja sam to rekao i Samiru. On ne radi stvari ako je osoba koja voli, nju je povredila takva stvar mislila je da to on nikada ne bi uradio. Da li ima pravo da mu zamera ili ne, ne znam, ali da je povredilo to što je stao na tuđu stranu jeste - govorio je Marko.

Mnoge je začudio ovakav njegov odgovor jer je svima poznato koliko je Milena kukala da joj je Samir dosadan i da nema živaca da sluša njegova emotivna otvaranja duše o zaljubljenosti u nju.

Da li će Samiru ovaj odgovor Marka Đedovića uliti još više nade da na kraju balade može da završi u ljubavnoj odnosu sa Milenom ostaje da ispratimo, iako je Samir u poslednjoj emisiji rekao kako je sa njom stavio tačku i da više nikad ne bi bio sa njom jer ga je ispolivala kafom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.