Đe se kupaš: WHO SEE ove srede šejkuje sa vama! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đe se kupaš: WHO SEE ove srede šejkuje sa vama! VIDEO

Splav Shake'n'Shake ove srede biće mesto broj jedan kada je noćni život prestonice u pitanju, a za odličnu zabavu pobrinuće se niko drugi do "opaljeni" duo iz Kotora, najpopularniji crnogorski bend "WHO SEE". 

Iako su malo široj publici postali poznatiji tek nakon nastupa na Eurosongu, članovi ovog benda postoje i praše već od početka 2000ih godina. Dedduh i Noyz iza sebe imaju više albuma od kojih je "Nemam ti kad" dospeo na sve moguće chartove i vinuo bend među zvezde. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Tokom svog postojanja, bend je ostvario niz saradnji sa mnogim srpskim bendovima i izvođačima kao što su Bad Copy, Škabo, Horseman Coyote, Prti BeeGee i mnogi drugi.

Pored odlične zabave, posetioce očekuju i brojna iznenađenja. Tako u saradnji sa turističkom agencijom Go2 Travelling koja nas vodi na plažu ovog leta, i to na 6 destinacija, splav poklanja letovanje srećnom dobitniku na samoj žurci - letovanje u avgustu na jednoj od najlepših morskih destinacija sa velikom kulturnom istorijom vezanom za nas Srbe - KRF! Više informacija o svim letovanjima koje nudi Go2 možete da čekirate na njihovom sajtu www.go2travelling.net

Klaberi će u oviru Shake D Wednesday  noći uživati i u RNB-u, a muzičko putovanje vodiće ih ka drugim popularnim ritmovima, od repa do trepa, i to uz rezidenta, DJ Architect-a koji za ovu sredu sprema specijalan recap set.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.