Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani napravio žurku, zavirite na proslavu 18. rođendana sina Marka! (video)

Na velikom slavlju koje je organizovao juče u Beogradu, Đani je proslavio 18. rođendan svog mlađeg sina Marka. HIT foto: Pogledajte gde je Đani izveo suprugu Na žurci se okupilo puno Markovih prijatelja, rođaka i nekoliko Đanijevih kolega. Đani i Slađa su sinu za punoletstvo poklonili skupoceni sat vredan 20.000 evra, a evo kako je The post Đani napravio žurku, zavirite na proslavu 18. rođendana sina Marka! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako je Marija Kilibarda proslavila rođendan (foto)

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2017

Marija Kilibarda rođendan je proslavila na poslu! Ona celog leta radi svakoga dana, a kolege su joj povodom rođendana pripremile iznenađenje. Naime, Kilibarda obožava Dženana, a oni su ga doveli da joj uživo u emisiji otpeva omiljene pesme. Još uvek je nepoznato da li Marija Kilibarda nakon razvoda...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.