ĐEDOVIĆ OSUO PALJBU: Ana bi se pomirila sa Zvezdanom da on to želi! Otkrio Ćurčićkin plan za Kačavendu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 10:54

ĐEDOVIĆ OSUO PALJBU: Ana bi se pomirila sa Zvezdanom da on to želi! Otkrio Ćurčićkin plan za Kačavendu

Pisala mu je celo leto sa lažnih profila.

Marko Đedović i Milena Kačavenda i sinoć su razgovarali O Ani Ćurčić. Marko joj je otkrio da je Ana imala plan kako da diskvalifikuje Milenu iz rijalitija, koji je njemu prepričala.

Ćurčićeva je sve vreme pokušavala da ga kontaktira preko bivše zadrugarke Ivane Šašić i da mu da smernice, a sad je odlučio da obelodani sve što se dešavalo pred početak "Elite".

Marko je takođe otkrio da je Ana imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tajni plan, koji mu je predložila, kako bi Kačavendu isključila iz rijalitija.

- Rekla mi je da prvo budem dobar sa tobom, pa da te ogovaram. Mnogo su glupi, htela je da te diskvalifikujem. Imala je dve opcije, da uđe i da te peckamo da se diskvalifikuješ, ili da te ja napijem, pa da te diskvalifikujem. Ivana mi kaže ne znamo kako da se odreknemo budale, ove dve šta imaju o njoj to su krivična dela. Ona bi se sutra pomirila sa Zvezdanom da hoće - rekao je Đedović.

Celokupan snimak pogledajte ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.