ĐEDOVIĆ NEĆE POVUĆI TUŽBU PROTIV KULIĆKI: Dok sam joj spašavao život bio sam super, ogadiće se narodu kad vide kakve su

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 13:20

ĐEDOVIĆ NEĆE POVUĆI TUŽBU PROTIV KULIĆKI: "Dok sam joj spašavao život bio sam super, ogadiće se narodu kad vide kakve su"

Ne odustaje!

Miljana Kulić je sinoć u emisiji "Narod pita" otkrila da je potpisala ugovor za sedmu sezonu rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita".

- Ja sam danas u 17.30 potpisala ugovor za "Elitu", neka me kazne. Ulazim od početka. Skraćenom (Bebici) ne bih davala na značaju, ali s obzirom na to da sam čula da on ulazi, pričaćemo o svemu - rekla je Miljana.Između ostalog, Kulićeva je potkačila i budućeg učesnika Marka Đedovića. Voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i novinar je na društvenoj mreži Tviter otkrio da ipak nije povukao tužbu protiv Kulićki i da će ih goniti na sudu.

Sukob Kulićki i Marka Đedovića datira još iz prethodnih sezona kada je on i podneo tužbu protiv majke i ćerke. Sada se oglasio na društvenoj mreži Tviter gde je napisao kako ipak neće povući tužbe.

- Ja ne znam što Marko Đedović nije teretio Milju na sudu? - pitao je jedan korisnik Marka.

- Sad ću. A i nisam povukao tužbu. Dok smo joj život spasavali i boravili kod mene, da ne bi bacali pare na hotele, bio sam im super - dodao je Marko.

- Ma ološi, isto i TV kuću, daje joj šansu koliko puta, ona opet sve isto, nema pomoći - nastavio je korisnik.

- Samo neka pokazuje sebe... Svako sebe pokazuje, dao bih im još 100 šansi da se ogade narodu, kad vide kakve su. Svima su se ogadile - istakao je Marko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.