ĐAVO, MAĐIJE - ILI NEŠTO GRĐE OD OBOJE?! Divna DNK RASKRINKANA, ovako je stigla do VELIKOG FINALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 22:59

"ĐAVO, MAĐIJE - ILI NEŠTO GRĐE OD OBOJE?!" Divna DNK RASKRINKANA, ovako je stigla do VELIKOG FINALA

Sive ćelije rade!

Danas su gosti emisije "Redaljka", koja se emituje na Red TV-u ustanovili da su zadrugari sve su dobili, ali ništa nisu ispoštovali.

Posebnu pažnju imao je onos Bilala Brajlovića i Divne DNK nakon što je zadrugarkin muž napustio Belu kuću.

- Da li je đavo da li su mađije, ili nešto grđe od oboje - pitao je Kendi otvarajući temu o ovo dvoje zadrugara koje povezuje jedna bizarna priča.

Ono što je zanimljivo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su svi konstatovali da se Bilal jako uplašio Divnine vlaške magije. Čak je i Zorica Marković bila uplašena i danima obletala Divnu pitanjima.

- Ti si bajala? Što si to dečku radila? Znaš li ti da je to kažnjivo? Samo ti nedostaje muž - ispitivala je Zorica dok god joj nije stavila molitvenik u ruke.

- Ja to radim jer me je on provocirao. Nije on, provocirala me Milica. Pa da pokažem Milici da mogu svašta i da me ne čačka - glasio je jedan od potpunijih Divninih odgovora.

- Ona je uradila sve u okviru svoje svesti, iako se Bilal uplašio, ne treba je shvatati ozbiljno. Ona vrlo vešto koristi svoje limitirane resurse i otud je u finalu - rekli su stručnjaci sa posebnom pažnjom.

Podsetimo, Bilalu je i Marko Janjušević Janjuš stavio ljuske od jajeta na krevet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.