ĐANI ZADRŽAN U BOLNICI! Menadžer hitno otkazao sve nastupe! Porodica je uz njega! Isplivala fotka iz kreveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 12:44

ĐANI ZADRŽAN U BOLNICI! Menadžer hitno otkazao sve nastupe! Porodica je uz njega! Isplivala fotka iz kreveta

Pevač je primljen u bolnicu nakon što mu je pozlilo usred nastupa!

Radiša Trajković Đani prekinuo je prošle nedelje nastup jer mu je naglo pozlilo.

Njemu je prema pisanju medija bilo bolje, ali se ujutru ponovo vratio u bolnicu, jer mu je navodno ponovo pozlilo i zadržan je na ispitivanjima.

On je nakon pregleda na svoju odgovornost otišao kući, ali je sutradan ponovo imao tegobe, te se javio lekarima i kako sada saznajemo, i dalje je na ispitivanjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tim povodom za Alo se oglasila Đanijeva supruga Slađa i kratko rekla da je reč o problemu sa povišenim šećerom u krvi.

- Đani je trenutno na ispitivanjima. Mislili smo da je malaksao jer ima virus, ali nije bilo to u pitanju. Ima problema sa šećerom- rekla je Slađa prošle nedelje i dodala:

- I ranije je imao takvih problema, trenutno ni mi ne znamo detalje, čekamo.

Kako prenose mediji, Đani se nekoliko dana nalazi na ispitivanjima u bolnici, a najmiliji ga redovno posećuju. Naime, Đanijev sin Miloš objavio je sliku pevača iz bolničkog kreveta, dok je pored njega sedeo unuk Nikola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.