ĐANI IZAŠAO IZ BOLNICE: Supruga Slađa otkrila pevačevo trenutno stanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 12:36

ĐANI IZAŠAO IZ BOLNICE: Supruga Slađa otkrila pevačevo trenutno stanje

Pre pet dana je hospitalizovan.

Folker Radiša Trajković Đani pre pet dana je primljen u bolnicu, jer mu se iznenada slošilo, a sada je pevač pušten na kućno lečenje.

Tim povodom oglasila se njegova supruga Slađa i otkrila šta se tačno desilo.

- Morao je da prekine nastup jer mu se slošilo odjednom dok je pevao. Samo je počeo da se žali na mučninu, posle je morao odmah da ode u bolnicu. Začudila sam se jer smo do skoro bili na odmoru i sve je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo u redu. Inače on ima problema sa šećerom, nije do sve od juče. Taj problem dugo traje. Samo mu se zavrtelo u glavi i požalio se na mučninu. Posle je dobio temperaturu, krenula je dijareja i sad čekamo da vidimo šta će biti. U bolnici je za sada, uradiće se sve neophodne analize, pa ćemo u dogovoru s lekarima znati za dalje kako i šta treba da radimo - poručila je Slađa tada, a sada je otkrila da je folker napustio bolnicu.

- Đani je super, top, kod kuće je - otkrila je Slađa za "Republiku".

Kako je njegov menadžer otkrio, Đaniju su svi skorašnji nastupi otkazani dok mu se zdravstveno stanje ne popravi, a Slađa ipak kaže da se on na binu vraća uskoro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.