ĐANI I DALJE U PRITVORU: Evo šta je pevač izjavio u policijskoj stanici

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 10:49

ĐANI I DALJE U PRITVORU: Evo šta je pevač izjavio u policijskoj stanici

Privedeno 23 osobe.

U medijima se sinoć pojavila vest da je naš poznati pevač Radiša Trajković Đani priveden zbog toga što se našao u kafiću jednog prestoničkog hotela nakon početka policijskog časa.

Pored pevača, njegove supruge Slađe, uhapšen je navodno i njihov sin Miloš, kao i njegova devojka. Sve skupa u jednom hotelu uhapšeno je 23 ljudi zbog kršenja zabrane okupljanja. Tamo su bili i fudbaler Aleksandar Prijović, koji nije bio u društvu pevača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Oni su legitimisani i privedeni su u stanicu policije na Novom Beogradu, a u toku noći prebačeni u stanicu 29. novembar gde se i dalje nalaze. Kako mediji izveštavaju, Đani je u lobiju sedeo sa sinom gde su mu se na kratko pridruzili supruga i snaja.

Oni su navodno izjavili da nisu čuli za zabranu okupljanja za više od dve osobe. Još se ne zna kada će ova 23 lica koja su privedena, biti puštena na slobodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.