Diskvalifikovani učesnik pred VELIKIM RAZOTKRIĆEM - Objavio fotografiju koja razjašnjava SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 16:43

Diskvalifikovani učesnik pred VELIKIM RAZOTKRIĆEM - Objavio fotografiju koja razjašnjava SVE

Adam Đogani podelio je fotografiju sa svojom devojkom i pokazao koliko uživaju zajedno.

Adam Đogani, diskvalirikovani učesnik rijalitija "Elita", pohvalio se na društvenim mrežama i objavio fotografiju sa devojkom.

Njih dvoje su vidno presrećni, a mnogi fanovi su počeli da dovode u pitanje da li je Adam rijaliti napustio upravo zbog nje.

Naime, on je podelio na društvenoj mreži Instagram jako prisnu fotografiju sa svojom izabranicom, na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ljube.

Oni su pozirali za društvene mreže, a čini se da Adam uživa u novoj vezi, iako se u Eliti polemisalo o njegovom odnosu sa Milicom Veličković, sa kojom je imao aferu pre njenog ulaska u rijaliti.

Ova i svaka sledeća - napisao je Adam.

Podsetimo, Milica i Terza su imali burne svađe zbog Adama, a Milica je u jednom momentu i posumnjala da je u drugom stanju.

Nismo bili intimni, a ni imali romansu. Ljubili smo se samo, on je bio sa mnojom drugaricom. Zvala sam ga iz zezanja. Sve je bila šala. Terza me je pitao da li sam imala nešto sa njim, a nije ni vreme, a ni mesto. Umesto da me je lepo pitao, odmah me je napao - govorila je Milica o aferi sa Adamom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.