Diskvalifikovani Dario PROLAZI KROZ PAKAO! Evo šta se dešava otkako je izašao iz vile! Stigla ga KAZNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 14:12

Diskvalifikovani Dario PROLAZI KROZ PAKAO! Evo šta se dešava otkako je izašao iz vile! "Stigla ga KAZNA"

"Ne izlazi iz kuće i pati..."

Dario Šogorović je diskvalifikovan iz vile "Parova" nedavno na veliko iznenađenje mnogih. Tatjana Radovanović nije ni slutila da će ostati bez ljubavnika.

- Da mi je neko pričao ne bi mu poverovala - govorila je Tanja.

Mladi reper je izbačen zbog lošeg ponašanja koje je manifestovao u poznatom zabavno-humorističkom programu.

Agresija i ružne reči koštale su ga glavne nagrade, pa strogo pouzdan izvor tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da on pati više nego ikada.

- On je zavrnuo Tanju, poljubio Zoranu, i izbačen je. Rasturio je porodicu, brak, pomutio razum Zorani i sad pati sam. Stigla ga je kazna - ponavljao je izvor.

- Uopšte ne izlazi iz kuće, nije mu svejedno, nije očekivao da će biti izbačen - poentira sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.