Dirnut reakcijama: Jašar pomerio koncert na Tašmajdanu pa se oglasio emotivnom porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 17:47

Dirnut reakcijama: Jašar pomerio koncert na Tašmajdanu pa se oglasio emotivnom porukom

Druženje sa folk zvezdom koje je publika čekala više od četiri decenije biće tako umesto 10. juna održano 9. septembra, na istom mestu, stadionu Tašmajdan.

Tragedije koje su se u maju desile u Srbiji, potresle su sve stanovnike zemlje a među onima koji su svesni dubine tuge porodica žrtava jeste Jašar Ahmedovski koji je zbog cele situacije promenio datum svog koncerta u Beogradu.

Druženje sa folk zvezdom koje je publika čekala više od četiri decenije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće tako umesto 10. juna održano 9. septembra, na istom mestu, stadionu Tašmajdan, a posle pomeranja oglasio se i legendarni pevač.

- Dirnut sam reakcijom svih ljudi nakon što sam pomerio koncert i količinom podrške koju dobijam. Hvala svima na takvim reakcijama, znam da su neki morali da menjaju svoje planove, i daću sve od sebe da devetog septembra bude nezaboravno druženje - rekao je Jašar.

- Karte kupljene za prvi datum važe i za novi termin, a i zamena je moguća. Ulaznice za koncert dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.