Dirljiva priča: Porodica usvojila tek rođeno dete bez mozga! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva priča: Porodica usvojila tek rođeno dete bez mozga! VIDEO

Džoš i Alison rešili su da usvoje dete koje je tek rođeno bez mozga. Priča zašto su odlučili da to urade, sigurno će vas raznežiti.

Džoš i Alison upoznali su se na koledži i od tog momenta oni su znali da će život provesti skupa. Njihova brak i sreću ''uveličala'' su deca. Ovaj par imao je troje svoje dece i jednog usvojeog sina, međutim to ih nije zaustavilo. Želeli su još dece. 2015. godine Alison je pozvala prijateljica pitavši je da li želi da usvoji dete >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << žene koja je još uvek u drugom stanju, ali neće moći da ga zadrži. Ova hrabra žena pristala je bez razmišljanja, a onda je došlo do komplikacije. Dok su iščekivali novog člana porodice, za vreme porođaja saznali su da su u pitanju blizanci. Čak im ni to nije smetalo. Gotovo svi su bili uzbuđeni i želeli su oba detea. Međutim, lekari su im saopštili tužnu vest. Jedna beba rođena je bez mozga, što je značilo da će jako teško živeti.

"Znali smo da će biti deo porodice, uprkos prognozama", rekao je Džoš, prenosi Virealno. "Gospod je stvorio njen život i činjenica da nije rođena na način koji bismo mi izabrali i kako bismo voleli, ništa ne menja. Ima brata blizanca kojem je potrebna, kao i nama. Nismo tada znali, ali ona je savršeni dodatak našoj porodici", otkrila je Alison.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.