Dinastija: Branimir Bane Popović kao Blejk Karington!

Izvor: Svet plus, 18.Maj.2021, 22:15

Dinastija: Branimir Bane Popović kao Blejk Karington!

Ovih dana počelo je snimanje srpske verzije serije “Dinastija”, koju ćemo od jeseni gledati na televiziji Pink. Branimir Bane Popović kao Blejk Karington! 

Dosta toga je pod velom tajne, ali se uveliko spekuliše ko će glumiti čuvene junake originalne serije.

Uloga centralne figure serije “Dinastija”, Blejka Karingtona, kako saznajemo, poverena je glumcu Branimiru Banetu Popoviću.

Ovaj crnogorski glumac diplomirao je na Akademiji scenskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << umetnosti u Sarajevu, bio je direktor Crnogorskog narodnog pozorišta, a danas je redovni profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju.

Igrao je u filmovima kao što su “Stršljen”, “Zajedno”, “Parada, “Kako su me ukrali Nemci”…

Gledali smo ga i u serijama “Budva na pjenu od mora”, “Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa”, a u skorije vreme, “Dug moru”.

Bane Popović je oženjen glumicom Sanjom Jovićević, koja je 21 godinu mlađa od njega, a na pitanja o privatnom životu ne voli da odgovara. Ipak, nije krio sreću koju je osetio kada je postao otac. Naime, glumački par ima ćerku Sofiju, koja sada ima sedam godina.

– Sanja i ja vodimo običan život, u kome nema ničeg zanimljivog za “žutu štampu”. To što se bavimo umetnošću ne mora da bude nikakav kuriozitet jer je naš život jednostavan i običan. Mi smo se zaljubili i počeli da se zabavljamo, a to što nas je neko fotografisao iza nekog ugla nije nas tangiralo, jer ništa nismo krili – rekao je pre nekoliko godina glumac za magazin Hello, i dodao da su mu supruga i ćerka najvažnije, i da mu je jedini cilj da ima još dece.

Glumac je jednom prilikom priznao da ga je rođenje ćerke promenilo.

– Sada vozim samo skutere, a otkad je pre skoro tri godine na svet došla moja princeza Sofija, prodao sam veliki motor. Imao sam najbolji model na svetu, čuveni BMW GS, koji je san svakog motocikliste. Nešto se promenilo u meni i trenutno nemam potrebu za bajkingom. Posao mi završava skuter kojim mogu da odem od Podgorice do Cetinja. Ipak, ta ljubav nikada se neće potpuno ugasiti – rekao je tada za Story.

Uprkos predrasudama koje se vezuju za Crnogorce kako im je imperativ da im prvo dete bude sin, glumac ne krije da je ipak više želeo da dobije ćerku.

– Prema tim shvatanjima, nisam tipični Crnogorac i oduvek sam imao veliku želju da mi prvo dete bude ćerka – ponosno je rekao Branimir, ne skrivajući koliko ga je mezimica promenila.

– Ćerka me je potpuno omekšala i okrenula moj doživljaj sveta. Sofija je centar mog života, a osmeh je mnogo više prisutan na mom licu od kada sam postao otac – objašnjava Popović.

Uprkos velikoj popularnosti koju je ima kod publike u Srbiji, on ipak nije odlučio da krene stopama svojih kolega i preseli se u Beograd. Crna Gora oduvek mu je bila i ostala u srcu. Branimir objašnjava zbog čega nikada ne bi mogao da zamisli život na drugom mestu, čak i po cenu karijere:

– Napraviću asocijaciju sa biljkom i vegetacijom. Mislim da kao maslina ne bih mogao da pustim korene u Srbiji i najbolje se osećam na mediteranskom terenu. Volim Crnu Goru i prostor gde sam rođen, ali Beograd je bio i ostao centar. Ipak, nikada nisam vijao karijeru i bilo mi je važnije da živim u skladu sa svojim okruženjem. Crna Gora mi prija i ono dokle raste maslina – rekao je tada glumac.

Za rodnu zemlju dodatno ga veže i to što njegova supruga, glumica Sanja Jovićević, ima brojne profesionalne angažmane upravo u Crnoj Gori, pa bi sada mnogo teže bilo da njihova porodica živi na dve adrese, naročito od kada je u njihov životu ušla naslednica Sofija.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.