Dijeta 3 jabuke: Izvajajte svoje telo na brzinu

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta 3 jabuke: Izvajajte svoje telo na brzinu

Poželjno je imati 4 - 5 manjih obroka dnevno, baziranih na zdravoj hrani sa malo masnoća. Novi i vrlo popularan način mršavljenja podrazumeva konzumiranje jedne jabuke pre svakog glavnog obroka.

Kako je ovo voće bogato vlaknima, jabuka lako može da vas zasiti, a osim što ćete jesti manje količine hrane u svakom obroku, drastično će vam se smanjiti i želja za slatkišima.

Poželjno je imati 4 - 5 manjih obroka dnevno, baziranih na zdravoj hrani samalo masnoća. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Svaki obrok ili užina trebalo bi da sadrži i neki protein jer je dokazano da ovakva kombinacija smanjuje apetit i poboljšava gubitak težine.

Osobe koje su na ovoj dijeti se podstiču da uzimaju dosta voća i povrća i time smanje ukupan unos kalorija, a da ne osećaju glad.

Primer jelovnika:

Doručak

Jabuka

Omlet sa nemasnim sirom

Šolja kuvanog ovsa

Prepodnevna užina

Komad nemasnog sira

Šolja nemasnog jogurta

Ručak

Jabuka

Pileća prsa sa roštilja

2 šolje brokolija kuvanog na pari

Šolja integralnog pirinča

Popodnevna užina

Kapućino šejk

Večera

Jabuka

Losos sa roštilja

Zelena salata

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.