Dijana Janković u barbi stilu priprema novu pesmu! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković u ''barbi'' stilu priprema novu pesmu! FOTO

Dijana Janković šokirala je mnoge svojom dratičnom promenom. Atraktivna pevačica je pre samo nekoliko nedelja ofarbala svoju kosu u ''roze'', a izgleda da je razlog tome njena nova pesma!

Popularna pevačica Dijana Janković  promenila je boju svoje kose i time izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama. Kreatorka svojom novom ''roze'' kosom zadala je mnogim koleginicama zadatak kada je moda u pitanju. ''Barbi život'', koji DiDi živi ovih dana kako kaže nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nimalo lak, mora da je uvek doterana i "barbie".

U tom stilu atraktivna dizajnerka sprema svojim fanovima novu pesmu "Iluzija" koja će kako obećava nadmašiti prethodne pesme. Naime, ona je snimila u studiju Vladimira Grajića Graje novi singl, a Leontina Vukomanović stoji iza teksta nove pesme.

Sudeći po ranijoj saradnji Dijana ne menja ono što je dobro tako je i svoj tim zadržala, te se iskreno nada da će ovo biti još jedan veliki hit. Da prati svetske trendove kao i da oni prate mladu Didi dokazuje slika Bijons sa rozom kosom koja je okačena juče.

Šta nas očekuje u novom spotu zgodne DiDi videćemo uskoro.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pogledajte kako izgleda Rada Manojlović bez šminke u bikiniju! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2015

Atraktivna pevačica Radmila Rada Manojlović iznenadila je mnoge svojom fanove novom fotografijom u bikiniju bez imalo šminke!..Naime, atraktivna plavuša fotografisala se u bikiniju sa jednim od svojih mlađih hanova na plaži. Na fotografiji možemo da primetimo da Radmila Manojlović ima savršenu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.