DiDi spremna za nove projekte! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Jan.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DiDi spremna za nove projekte! FOTO

Pop zvezda i modna dizajnerka Dijana Janković nakon ogromnog uspeha svojih novih singlova sa suprugom Danielom Rokvićem otputovala je na Tajland, kako bi se odmorila i pripremila za nove radne pobede. 

Kako bi proslavila to što je postala prva srpska pevačica sa oficijelnim kanalom na prestižnoj svetskoj video platformi Vevo, Didi se otisnula put dalekog Puketa, samo dan nakon proslave Nove godine. Da pevačica kojoj se smeši svetska karijera i te kako zna da uživa, govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i to što će na ovoj egzotičnoj destinaciji ostati do kraja januara.

Paradise 😎✨🌴#theinternationaldiva #thailand #dj #didi

A photo posted by DIDI (@dijanajankovic) on Jan 10, 2016 at 8:12am PST

I dok Didi uživa, njen Instagram profil gori od lajkova i komentara, uz neizostavne komplimente fanova iz celog sveta. Dijanin Instagram iz dana u dan beleži sve veći broj pratioca, kojih je sada više od 600.000!

In love with Thailand! #paradise #phuket #theinternationaldiva #dj #dreambeachclub

A photo posted by DIDI (@dijanajankovic) on Jan 9, 2016 at 4:45am PST

Po povratku sa Tajlanda Dijanu očekuje jedan ogroman projekat, zbog koga će otputovati preko okena. Pevačica ne želi da otkrije ni jedan detalj o njenom novom podvigu, ali znajući nju sigurno priprema nešto što će pomeriti granice i postaviti standarde - budući da je poštovaoce svog rada na to i navikla.

Hello guys 😍 #thailand #theinternationaldiva #dj @themissap @versace_official

A photo posted by DIDI (@dijanajankovic) on Jan 6, 2016 at 11:35am PST

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Egzotični predah: Dijana Janković i Daniel Rokvić na bogatom odmoru na Tajlandu (FOTO)

Izvor: Story, 11.Jan.2016, 13:35

Pop zvezda i modna dizajnerka Dijana Janković nakon ogromnog uspeha svojih novih singlova sa suprugom Danielom Rokvićem otputovala je na Tajland, kako bi se odmorila i pripremila za nove radne pobede...Dijana Janković, Foto: Instagram..Kako bi proslavila to što je postala prva srpska pevačica sa...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.