Devojka kojoj je Anita PRETILA tvrdi: Sa Matorom je bila ZBOG NOVCA, ne voli žene Upućivala joj je pozive

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 09:26

Devojka kojoj je Anita PRETILA tvrdi: "Sa Matorom je bila ZBOG NOVCA, ne voli žene" Upućivala joj je pozive

Mnoga imena se sada javljaju i otkrivaju tajne Matorinog i Anitinog braka. Tako je sada Sandra Čaprić obelodanila da joj je Anita pretila, ali i da smatra kako je sa Jovanom bila zbog novca.

Sandra Čaprić, pevačica i nekadašnja zadrugarka, otkrila je šta misli o učesnicima "Elite", te se posebno osvrnula na Jovanu Tomić Matoru i Anitu Stanojlović.

- Tamo elite nema! Meni je zet inače Požgaj, što je izašao skoro - kazala je Sandra na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početku i odmah izazvala pravu pometnju, a komentarom o Aniti zapalila mreže.

- Nego šta nego je Anita sa Matorom zbog novca. Ona nije deo LGBT populacije. Matora je džek, to se zna, a Anita je pričala da joj je lepše nego sa bilo kojim muškarcem. Ma, važi... Anita se meni javila, govori mi: "Kome se javljaš, kome ti čestitaš brak...". Šta, ne smem da ti čestitam? To su meni katastrofalne stvari. Plašila se da ja ne preotmem Matoru, a ja nisam u tom fazonu opšte - rekla je Čaprićeva i otkrila kako je dobila pomenute pretnje od Anite za Blic.

Anita je poznata po ljubomornim ispadima i scenama koje je pravila Matoroj, a preljuba koju je priredila sa Mateom Car je bila samo šlag na torti, te je sve rezultiralo krahom njihovog braka.

Kako će Matora i Anita reagovati na reči Čaprićeve, ostaje nam da pomno ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sanja Stanković PODRŽALA Anitu Stanojlović - pružila joj reči utehe: Raskrinkala Matoru i iznenadila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023

Lepa starleta progovorila šta zasita misli o uskoro bivšoj supruzi svoje nekadašnje partnerke..I dok su Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora pred razvodom nakon što je dugodišnja rijaliti učesnica izašla da potpiše papire za pokretanje brakorazvrodne parnice životnog partnerstva koje je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.