Devojka ga je ostavila jer je siromašan, a onda su se sreli nakon 10 godina!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka ga je ostavila jer je siromašan, a onda su se sreli nakon 10 godina!

Ova priča govori upravo o onim trenucima u životu, kada možete da upoznate ljubav svog života, ali da često zbog materijalne nesigurnosti, odlučite da potražite neku "bolju" priliku.

Siromašni mladić bio je ludo zaljubljen u devojku iz situirane porodice, ali prkos različitom životnom standardu, mladić je skupio hrabrosti i zaprosio je svoju izabranicu, a onda je bukvalno doživeo hladan tuŠ: "Tvoja mesečna plata jednaka je mom dnevnom trošku, pa kako onda očekuješ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da pristanem da se udam ta tebe". Njene reči, veoma su ga pogodile, ali i dalje nije mogao da prestane da misli na nju, jako je voleo.

Posle deset godina, slučajno su se sreli u jednom tržnom centru. Prepoznala ga je i odmah prišla da mu se pohvali: "Hej, ti. Kako si? Ja sam sada udata i znaš kolika mu je mesečna plata mog muža? 15.000 mesečno, da li možeš ti da zamisliš uopšte koliko je to? A uz sve to, moj muž je veoma pametan." Iako je jedva suzdržao suze, slušajući njene uvredljive reči, ubrzo im se pridružio i njen muž, a onda je za mladu gospođicu usledio šok:L Zdravo, šefe, ovde ste. Vidim da ste upoznali moju ženui", a zatim se okrenuo ka njoj i dodao: "Draga, moj šef vodi poslove vredne milion dolara, a postao je bogat jednoh ženi iz inata".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.