Devojčice su ludele za njima, a onda je potpuno nestao: Evo GDE JE DANAS Dušan Svilar i sa KIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 22:23

Devojčice su ludele za njima, a onda je potpuno nestao: Evo GDE JE DANAS Dušan Svilar i sa KIM

Potpuno drugačije živi danas.

Muzičko takmičenje Zvezde Granda, iznedrilo je pregršt talentovanih umetnika koji su uspeli da pronađu svoje mesto pod estradnim nebom. Ruku na srce, nisu svi ostvarili zapažen uspeh, ali su svakako u nekom trenutku svoje karijere osvajali srca mnogobrojne publike, svojim pesmama i glasom.

Jedan od onih koji je bio miljenik nacije, ali i vanserijski talenat, jeste i Dušan Svilar koji se, gotovo u potpunosti povukao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << estradne muzičke scene i posvetio mirnijem načinu života i klasičnoj muzici i radu u pozorištu. Ekipa portala SrbijaDanas je posetila jedan prestonički događaj u MTS dvorani, gde je pomenutog pevača i srela.

Dušan je privukao veliku pažnju učešćem u trećoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" kada je odneo pobedu sa ubedljivim brojem glasova.

Nekada je obećavao i predviđali su mu veliku muzičku karijeru, no on se ipak odmetnuo u svet obrazovanja, školovanja svog glasa i odlučio da se bavi muzikom u pravom smislu te reči.

Ne prođe puno vremena, a ljudi se zapitaju gde se to Dušan danas nalazi. Evo i odgovora.

Ekipa portala SrbijaDanas ga je uočila u MTS dvorani, gde je prisustvovao prestoničkom događaju "Disney100: koncert".

Pored njega, događaju su prisustvovali Marko Luis, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Lejla Hot, Marko Marković, Milan Atonić, Irina Arsenijević, ali i mnogi drugi.

Prisetimo se kako je izgledao kada je bio mlad i osvajao srca publike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.