Dete je preslatko: PLOD mukotrpnog rada i iščekivanja konačno u rukama Cara - Veliko slavlje u Crikvenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 16:05

Dete je preslatko: PLOD mukotrpnog rada i iščekivanja konačno u rukama Cara - Veliko slavlje u Crikvenici

Sve se isplatilo!

Trudna Aleksandra Nikolić i njen bivši dečko Filip Car nedavno su objavili snimak na Instagramu koji je izazvao burne reakcije među njihovim fanovima. Na snimku se može videti kako oboje borave u istom stanu, što je izazvalo spekulacije da su se njih dvoje pomirili nakon turbulentnog raskida.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je snimak bio deo marketinške kampanje za jedan apartman u Hrvatskoj. Nema spora da se budući roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo trude i rade, kako bi ćerkici obezbedili što bolji život.

Filip se danas oglasio i pohvalio rezultatima koje ima na društvenim mrežama. Na fotografiji se može videti bivši zadrugar sa peharom koji je dobio.

Da je Filip oduševljen decom i da jedva čeka svoju bebu, pokazao je sledećim storijem na kome se može videti preslatko dete u kostimu lekara sa kojim se Car družio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.