Desingerica otišao korak dalje: Posle udaranja i pljuvanja, uradio i OVO na nastupu - šok

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 00:00

Desingerica otišao korak dalje: Posle udaranja i pljuvanja, uradio i OVO na nastupu - šok

Pojavila se fotografija iz kluba.

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovo je izazvao pažnju javnosti.

Despić, čiji su nastupi poznati po energičnosti i nekonvencionalnom pristupu, ovoga puta je izveo još jedan neobičan potez na sceni.

Popularni pevač je nedavno objavio fotografiju sa nastupa na svom Instagram profilu, na kojoj se može videti kako gura četiri patike u trenerku.

Ova neobična fotografija (možete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogledati OVDE) izazvala je pravu lavinu komentara među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

Mnogi fanovi su komentarisali da ih ovakvo ponašanje pevača nije iznenadilo, s obzirom na to da je poznat po svojoj originalnosti i hrabrosti da pomera granice.

Dok su neki oduševljeni njegovom kreativnošću i smatraju da je ovo još jedan dokaz njegove originalnosti, drugi su skeptični i smatraju da ovakvi potezi mogu narušiti njegovu reputaciju.

Srbija Danas/Instagram/dragomirdespic_design

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.