Desingerica KRSTIO PATIKOM Radu Manojlović NA SCENI! Snimak postao viralan, pevačicina REAKCIJA sve šokirala

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 10:40

Desingerica "KRSTIO PATIKOM" Radu Manojlović NA SCENI! Snimak postao viralan, pevačicina REAKCIJA sve šokirala

Publika je ostala zbunjena!

Šesnaesta sezona emisije "Ami G šou" počela je sinoć sa emitovanjem na Pink televiziji, a voditelj Ognjen Amidžić spremio je brojne promene i spektakularan program.

U novoj epizodi gostovali su Dragomir Despić Desingerica i Rada Manojlović, a stav pevačice prema reperu je mnoge iznenadio. Digla se bura u javnosti oko snimaka "krštenja patikom" na njegovim nastupima.

Rada ne vidi nikakav problem u snimcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su zapanjili Srbiju.

- Bolje da me krsti Desingerica patikom, nego da me iznose sa bine - rekla je Rada.

Desingerica je onda pokušao da objasni šta radi kada udara ljude patikom po glavi.

- Nije to krštenje, kao versko, bajo, to je Desinger krštenje, uvodim vas u svoju muziku da dopre do glave, izrokam i sve izađe i skapiraš koliko je sati - to je to. I druga stvar, Pljugica ne krsti, on je tu kao pomoćnik koji drži sa strane nešto. Ja isteram đavole, oni nemaju vere. Isteram ih ja iz tebe kad te šinem dva-tri puta, sutra mi dođu ljudi i kažu - brate, mnogo mi je bolje - rekao je on.

- Meni se ne drma kavez, ja ne smišljam fore, kad ide nastup ide ceo taj gas - rekao je on, a onda se nadovezala Rada Manojlović koja je sedela pored njega.

- Bolje da me krsti Desingerica patikom u glavu, nego što strani izvođači simuliraju se*s i vrše nuždu na bini. Sve što je odvratno, bezobrazno i nakaradno, povraćaju na bini, drogirane ih iznose, on je savršen i ništa ne radi loše - rekla je Rada, a potom se u emisiji dok je Manojlovićeva pevala, Desingerica latio patike i "krstio" Radu na sceni.

Oboje su se dobro zabavili, a milionski auditorijum je ostao u šoku. Dok jedni obožavaku Desingericu i sve što radi, drugi se u neverici krste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.