Desingera svi znaju kao repera, a počeo je kao GLUMAC: Evo po kojoj NEPREVAZIĐENOJ ULOZI ga znamo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 22:20

Desingera svi znaju kao repera, a počeo je kao GLUMAC: Evo po kojoj NEPREVAZIĐENOJ ULOZI ga znamo

Muzičar koji je letos stekao ogromnu slavu svojim kontroverznim ponašanjem je domaćoj javnosti postao poznat daleko ranije, a evo i kada smo ga upoznali.

Za ime Dragomira Despića, koga fanovi poznaju i pod umetničkim imenom Desingerica, masovno se saznalo ovog leta, kada su se pojavili snimci na društvenim mrežama na kojima se vidi njegov čudan performans tokom kojeg go do pojasa "krsti" ljude iz publike patikom, čarapama i pivom.

Taj postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veći deo javnosti okarakterisao kao skandalozno ponašanje, a još veću pažnju Desingirica je privukao kad je krajem avgusta uhapšen, jer je Beogradom vozio pod dejstvom lakih opijata.

Međutim, Despić je znatno ranije pokušao da se probije na medijsko nebo i to kao glumac, ako se ta njegova tadašnja uloga može tako nazvati. Pre deset godina on je bio učesnik emisije "Preljubnici", čiji su voditelji bili Goran Stojičević Karamela i Suzana Perović.

Koncept emisije bio je jednostavan: u svakoj epizodi oni su kobajagi bili detektivi koji su lovili preljubnike, tako što bi im se neko javio i požalio da sumnja u vernost svog partnera, pa onda Suzana i Karamela "rešavaju slučaj". Po lošem scenariju, oni brzo saznaju gde se nalaze preljubnici, upadaju u smeštaj i hvataju ih na delu, sve to snimajući kamerama. Ljudi širom regiona verovali su da se ove priče autentične, a zapravo su svi učesnici bili statisti.

Jedan od njih bio je i Desingerica, kojeg je navodno 2013. godine devojka prijavila za neverstvo, što se pokazalo kao "tačno". Na snimku koji je postao viralan na mrežama možemo da vidimo da je reper tada izgledao slično kao i danas, samo je imao daleko manje kilograma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.