Designers Christmas Trees: Svoju unikatnu jelku izložiće i Ivana Đurić

Izvor: Svet, 28.Nov.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Designers Christmas Trees: Svoju unikatnu jelku izložiće i Ivana Đurić

Mercator Centar u Novom Sadu i Beogradu biće domaćin od 1. decembra unikatne izložbe dizajniranih jelki pod nazivom “Designers Christmas Trees“.
Izložbu organizuju Serbian Fashion Week i magazin Hello!.
Svoju jelku, specijalno dizajniranu za ovu priliku predstaviće dizajnerka Ivana Đurić.
Precizni krojevi i materijali vrhunskog kvaliteta od početka su potpis Ivane Đurić. U svom dizajnerskom radu se neprestano upušta u istrazivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neiskorišćenih mogućnosti forme, teksture, boje i ornamentike, kako bi izrazila uvek nove ideje. Svestrana aktivnost, u različitim umetničkim sferama i načinima delovanja, ali i sofisticiranost kojom zrači kreativan duh karakteristike su njenog rada. Ivana Đurić je diplomirala na Fakultetu za umetnost i dizajn, odsek dizajn tekstila i odevanja 2013. godine kao student generacije, gde i nastavlja postdiplomske MA studije.
Ivaninu jelku kao i jelke ostalih dizajnera svi zainteresovani mogu pogledati u okviru postavke koja će biti izložena u Mercator Centru u Beogradu od 1. decembra, odnosno u Mercator Centru u Novom Sadu od 2. decembra.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.