Deset citata Naomi Kempbel koji će vam podići samopouzdanje! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset citata Naomi Kempbel koji će vam podići samopouzdanje! FOTO

Slavna manekenka Naomi Kempbel važi za osobu koja nikada ne ćuti, a njene izjave se uvek prepričavaju.

Naomi Kempbel već decenijama “bije” glas kako bez dlake na jeziku ume da odgovori svima i zauzme se za sebe. Međutim, koliko god ljudi mislili da je ona “teška”, Naomi je neko ko traje toliko dugo upravo jer nije dala na sebe i jer niko, ali niko kao ona ne hoda tako pistom kao da poseduje ceo svet.

Naomi je takođe žena koja unazad godinama ohrabruje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i osnažuje sve pripadnice lepšeg pola. Zato vam u nastavku donosimo nekoliko njenih najupečatljivijih “izjava”:

“Znam da puno ‘koštam’, ali verujte, vredim svaki dinar koji ste mi platili.”

“Nikada nisam držala dijetu. Zato pušim, pijem dosta i nikada ali nikada ne vežbam.”

“Da li sam neko ko puno očekuje i naređuje? Apsolutno! Ali ja sam večiti borac, neko ko ne voli da gubi, i kad mi i kažu NE, ja se uvek potrudim da na neki način dobijem njihovo DA.”

“Nisam se rodila kao lepotica, ovo sam prosto ja, original.”

“Ako ste strastveni i volite nešto, to ne znači da morate da budete glasni ili besni, temperamentni.”

“Mislim da mi je u modelingu uvek bilo zanimljivo da vidim koliko mogu stilisti, urednici i fotografi da mi promene izgled. Zato i volim reči – transformacija, reintrepretacija i kameleon. Jedina reč koju ne volim je predvidljivo.”

“Vidite, u životu morate i nekoliko puta da pogrešite. To je jedini način da naučite nešto i da shvatite kako svet oko vas funkcioniše.”

“Znala sam da pitam Dalmu Callado i Katouche, prave dive piste da mi pokažu kako se hoda na revijama. Nikada, ali nikada se nisam stidela da kažem kako nešto ne znam, ili ne umem.”

Thank you @eveningstandardmagazine!  Photography by: @thierrylegouesofficial, beauty editor: @katieservicebeauty, ‎stylist: @jennedykennedy. The countdown for @Fashion4Relief is on! Ticket link in bio!

Објава коју дели Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) дана 4. Мај 2017. у 8:19 PDT

“Svi imaju temperament. To je emocija, pokazatelj da niste robot.”

“Nemam nikakav problem sa godinama, i sasvim sa ok sa starenjem.”

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.