Denis i David u najvažnijoj borbi u Survivoru: ‘Raspao sam se kao kruška’

Izvor: Tracara.com, 25.Maj.2023, 22:24

Denis i David u najvažnijoj borbi u Survivoru: ‘Raspao sam se kao kruška’

Na redu je jedan od poslednjih poligona u Survivoru. Cilj današnje igre je da takmičari osvoje četiri boda a dva takmičara iz svakog plemena kojima to prvo pođe za rukom, idu direktno u polufinale. Oni koje osvoje treće i črtvrto mesto odlaze u duel, jedan će izboriti mesto u polufinalu, dok će izbačeni takmičar biti poslednji član Velikog veća. Na početku poligona čekao ih je deo sa peskom koji su morali proći praveći sebi put uz pomoć kocke, a pritom nisu smeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dotaći tlo. Jednom kada stignu do cilja, čekao ih je sto sa tri rupe a morali su da ubace dve lopte, ko prvi ubaci, osvaja poen. Najbolji prijatelji u Survivoru, Denis i David borili su se jedno protiv drugog. U videu pogledajte kako je tekla borba i ko je pobedio… The post Denis i David u najvažnijoj borbi u Survivoru: ‘Raspao sam se kao kruška’ appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka i Draga u borbi u Survivoru: Neizvestan kraj igre za polufinale

Izvor: Tracara.com, 25.Maj.2023

Pre nego što dođe trenutak da vidimo ko su polufinalisti, takmičari su morali da odigraju poligon. Ovo je bila izuzetno teška bitka između ova dva takmičara. Oboje su pokazali ogromnu hrabrost i upornost tokom izazova. Kao i uvek, samo jedan takmičar može biti pobednik, a drugi će...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.