Izvor: Tracara.com, 12.Apr.2023, 19:15

Deluje kao da su i dalje zajedno: Komšije progovorile o Ognjenu Amidžiću i Danijeli Dimitrovskoj

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska razveli su se nakon deset godina braka. Amidžić je nastavio dalje, te je nedavno potvrdio da je u vezi sa koleginicom Minom Naumović, dok je Danijela ostala da živi sa sinom u njihovom stanu na Dorćolu, što su i otkrile komšije bivšeg estradnog para. „Ognjena viđam skoro svako jutro i to jako rano. Obično oko sedam-osam ujutru. Ponekad i vikendom preko dana navrati. Nisam znala da ima novu devojku, baš sam jutros to >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << videla po portalima. To me je baš iznenadilo“, rekla je radnica kafića u blizini, a onda je drugi komšija potvrdio da je Danijela ostala da živi u tom stanu na Dorćolu. „Ognjen ne živi ovde, nego njegova supruga Danijela sa detetom. Tačno je to što su rekle ostale komšije da ga stalno viđaju, jer stalno dolazi. On i Danijela su ostali u odličnim odnosima, pa nekad i deluju kao da su još zajedno. Sa novom devojkom ga nismo još videli, ali im želimo svu sreću“, otkrio je komšija za Kurir. Podsetimo, Ognjen i Amina su navodno u vezi već dva meseca, a upoznali su se preko zajedničkih prijatleja. Samo nekoliko nedelja od početka zabavljanja, Ognjen je svojoj devojci ponudio da mu se pridruži u emisiji i postane voditeljka, što je ona oduševljeno prihvatila, budući da je u tom trenutku bila bez posla, rekao je izvor Kurira. Mina je, inače, iz Novog Sada, a priča se da se već uselila u Amidžićev stan te da je njihova veza veoma ozbiljna. The post Deluje kao da su i dalje zajedno: Komšije progovorile o Ognjenu Amidžiću i Danijeli Dimitrovskoj appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

EVO KAKO JE NEKADA IZGLEDALA DEVOJKA OGNJENA AMIDŽIĆA Atraktivna Novosađanka zaludela voditelja, sad isplivala njena fotka stara 15 godina

Izvor: Blic, 13.Apr.2023, 07:02

Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska razveli su se prošle godine, a nakon toga, voditelj je ponovo srećan u ljubavi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.