Delićeva IZBACILA sve iz sebe  - Momku iz SPOLJNOG sveta PORUČILA jedno, čeka se Bebicina reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 09:48

Delićeva IZBACILA sve iz sebe - Momku iz SPOLJNOG sveta PORUČILA jedno, čeka se Bebicina reakcija

Teodora Delić u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrila je šta su Bebica i Miljana razgovarali, ali i da mu veruje u svemu što se dešava. Osvrnula se na priču da je pala sa Boga na grob, pa priznala da je Nenad njena prava ljubav i da je sa osobom iz spoljnog sveta završila.

Teodora Delić stigla je u Šiša bar kod voditeljka Darka Tanasijevića kako bi prokomentarisala sva dešavanja, koja su podigla veliku prašinu u proteklih nedelju dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a tiču se Nenada Macanovića Bebice i Miljane Kulić.

Otkrila je kako se oseća nakon Bebicinih suza, koje je pustio zbog Miljane. Osvrnula se na momka van rijalitija i stavila tačku na spekulacije.

- Ne plače on zbog nje. On oseća neku setu, jer su oboje prošli nešto što ne može da se zaboravi. Dosta stvari su prošli zajedno - kazala je Teodora.

- Ti si njemu prebacivala jer vidiš nešto u njegovim očima dok je gleda - kazao je Darko.

- Objasnio mi je da je ta bol kad se priseti njenog boravka u bolnici i i borbe za život velika. Sigurna sam da se zaljubio u mene - kazala je Teodora.

- Misliš da je više ne voli? - upitao je Darko.

- Osećam da mene voli. Ne mislim da ima emocije prema njoj, tog tipa. Uvek postoji minimalno neki crv sumnje, ali nije nešto što me zabrinjava - rekla je Teodora.

- Što si ti sinoć plakala? - upitao je Darko.

- Kad vidim njega da plače i da je njemu teško. Ja odmah isto reagujem - rekla je Teodora.

- Da li ti je rekao Bebica o čemu je pričao danas sa Miljanom? - upitao je Darko.

- Rekla mu je da želi da se pomire napolju, ali joj je je poručio da ne gaji nade. Mene je uverio u to da je hteo da bude sa njom, mogao je da se pomiri u ovih par meseci. Iskreno, ne mislim da oseća nešto - kazala je Teodora.

- Teodora, opeti si pala sa Boga na groba, to si sama izjavila jednom prilikom - rekao je Darko.

To sam rekla iz inata. Ne želim da me čeka. Našla sam novu ljubav. Nenad je moja ljubav. Sad kad smo raskinuli, shvatila sam koliko sam se vezala za njega i koliko mi je važan - kazala je Teodora.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.